VIDEO: We bereiken het dak van de wereld in de Himalaya’s van Nepal

In deze video reis ik, Wouter, met de backpack door Nepal en maak ik een geweldige trekking door de Himalaya. We reizen met Mr. Happy, een lokale gids, door een waanzinnige omgeving en bereiken het dak van de wereld. Zoals altijd op een laag budget! Alles over dit avontuur, de mensen, de omgeving, veel tips voor backpackers en natuurlijk de bijzondere sfeer van deze reis, zie je in de video.

 • Share on Tumblr

2 Responses to VIDEO: We bereiken het dak van de wereld in de Himalaya’s van Nepal

 1. Bettine

  Ikvroeg mij af welke trekking bij happy trek jullie hebben gekozen en hoeveel deze ongeveer kostte.
  Ik ben namelijk student en heb ook niet zo veel te makken haha

 2. H

  Hoi Wout,
  Super leuke video’s. Ook ik vraag me af welke trekking hebben jullie gedaan en wat hebben jullie er voor betaald.
  Zo kan ik kijken of het in mn budget valt..

Geef een reactie